Iberisch rondje 2022-2023

29 december 2022 vertrokken we met onze camper richting Spanje en Portugal om, zoals ze dat noemen, te overwinteren. Het werd een trip die 85 dagen zou duren, bijna 8500 kilometers rijden en op 32 campings/camperplaatsen/wild gestaan alsof we nooit anders hebben gedaan. Het is ons toch zo super goed bevallen. En Portugal en Spanje hebben onze harten gestolen, zulke mooie landen, zulke aardige mensen. En het weer? dáár hoeven we het niet over te hebben.. deze blog bevat alleen foto’s. Wil je meer zien, bekijk deze reis dán op Polarsteps.

https://www.polarsteps.com/HermanTroost2/6262574-roadtrip-portugal-en-spanje-2023/embed

Door hermantroost193718020

gepensioneerd beroepsfotograaf die het knippen niet kan laten en graag natuurfoto's maakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s