langs de Linde 24-10-2020

Vandaag kwam ik langs de mij zo vertrouwde Lende, Stellingwefs voor Linde. Het viel me meteen op dat Gooyers molen bespannen was en draaide. Dat moest ik natuurlijk even vastleggen. Daarna even naar de vogelhut op de Catspolder, waar weinig te zien was. Ik vind het ook geen fijne plek, met je rug zowat tegen de snelweg aan. vervolgens even een ommetje over Steggerda en dan weer naar de Linde, waar zowaar even een glimpje zon doorkwam. Terug weer via de Blesbrug waar ik nog een paar foto’s van Gooyers meulntien maakte.

Gooyer’s Molen
Gooyer’s Molen
een nijlgans boven de Catspolder
Dromerig stroomt de Lende
mooie elfenbanken

en weer terug
Gooyers molen.

Door hermantroost193718020

gepensioneerd beroepsfotograaf die het knippen niet kan laten en graag natuurfoto's maakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: